Tips för dig som är sugen

ANNONS

Att köpa dina första sexleksaker kan vara spännande och nervöst, men det kan också vara frustrerande. De flesta som vill testa att piffa upp sitt sexliv med sin partner med en leksak har svårt att veta var de ska börja. Vilka leksaker kommer man gilla och vad tycker man är skönt? Man vill inte börja med en alltför avancerad leksak som man inte vet hur den ska användas, men heller inte något alltför tråkigt. Oavsett om du är ute efter en vibrator, en dildo eller något däremellan, här kommer några punkter som hjälper dig att välja den bästa sexleksaken för dig så att du inte behöver slösa så så mycket tid och pengar på något du ändå inte kommer tycka om.

Köp godkända och säkra leksaker

Se till att följa regeln att köpa leksaker tillverkade i ett säkert material för kontakt med kropp såsom icke-porös silikon, glas och trä. De flesta leksaker på marknaden är säkra för att vara i kontakt med hud, men det finns tyvärr många oseriösa handlare där ute. Gör extra efterforskning för att säkerställal att det verkligen är ett bra och välkänt märke som är säkert att använda, gå inte bara efter det billigaste märket utan köp hellre något välbeprövat.

Gör efterforskning och undersök utbudet

Att köpa sin första sexlaksak handlar om dig och din partner och vad ni gillar. Känn dig inte tvingad att köpa på dig på den första leksaken du ser. Visst finns det några välkända klassiker som vibratorn och dildon och kanske är det där du kan börja? Eller känner du ett större sug efter G punkt leksaker eller kanske en vibrator? Tänk på vad som lockar dig och var i kroppen du gillar att bli stimulerad. Om något känns spännande och det kittlar till i kroppen när du tänker på det – våga testa! Var inte rädd för att utforska olika känslor och drivkrafter. Med alla alternativ som finns där ute är det garanterat något som passar dig och din partner bra.

Köp bra glidmedel

Glidmedel är bra oavsett om du är en nybörjare eller en expert på sexleksaker. Det minskar friktionen, vilket gör det till en mycket enklare och trevligare upplevelse. Vattenbaserat glidmedel är starkt rekommenderat eftersom det inte förstör materialet i dina nya leksaker. Silikonolja fungerar också mycket bra så länge din leksak inte är tillverkad i 100% silikon (vilket är ganska vanligt bland billiga sexleksaker). Undersök detta innan du handlar glidmedel eller silikonolja.