Skydda din Mac

Har du precis kommit tillbaka till jobbet efter semestern eller ska du precis ta ut din semester? Oavsett vad, kan det vara bra med lite extra pengar. Fyll i en ansökan om lån utan säkerhet, helt gratis. Compareking samarbetar med en rad finansiella partners för att kunna erbjuda dig det bästa privatlånet. Du kan låna upp till 500 000 kronor och du får svar samma dag. Du kan använda lånet till precis vad du vill.

När du väl har fått in pengarna på ditt konto, kan det ju vara bra att skydda dem också. Nätet svämmar över av datorvirus som är utvecklade för att komma åt dina bankuppgifter och bedra dig på pengar. Med säkerhetsprogrammet MacKeeper får du en säkrare och snabbare Mac. Ladda ner det här  och skydda din dator mot spionprogram och andra näthot. MacKeeper optimerar din Mac till dess ursprungsprestanda. Programmet rensar effektivt bort onödiga skräpfiler så att du får mer utrymme på din hårddisk, ibland flera gigabyte.

Då antalet Mac-användare ökar, blir också antalet virus och andra hot större. Många Mac-användare tänker inte på säkerheten, efter Mac-datorer fram till för inte så längeseda var skonade från datorvirus. Men tiderna förändras och nu utsätts även Mac-datorer för hot.  MacKeeper skyddar dig automatiskt mot bedrägerier på nätet, virus, sabotageprogram, spionprograme och även fysisk stöld av din Mac. MacKeeper används redan på tusentals Mac-datorer världen över. Programmet har mottagit hundratals utmärkelser och får högsta betyg av experter och användare.

Skydda din personliga information mot obehöriga med MacKeepers krypteringsfunktion. Filerna krypteras och kan endast nås med hjälp av ditt personliga lösenord. Denna funktion skyddar därmed dina bankuppgifter och så även dina pengar.

En olycka kan ske hastigt och plötsligt är dina filer borta. MacKeeper erbjuder en funktion som kan återskapa raderade och skadade filer. Det kan också göra automatiska säkerhetskopior av dina filer som du sedan kan spara på ett usb-minne, en extern hårddisk, en FTP-server eller på ZeoDisk.

När du raderar filer i din Mac, handlar det egentligen om att du gömmer dem och inte om en definitiv borttagning. Om du vill radera en fil för gott, kan du använda dig av MacKeepers inbyggda funktion ”File Shredder”.

MacKeepers funktioner är många, så om du äger en Mac rekommenderar vi att du laddar ner MacKeeper idag. Det är säkert att installera och kontrolleras regelbundet av Norton Antivirus. Skydda dina filer, bankuppgifter, pengar och annan personlig information mot oinbjudna gäster och få också en snabbare Mac på köpet.