Hitta hjälp online

Personliga föremål kan nuförtiden ta sig olika uttryck. För inte många årtionden sedan var det ingen som visste vad digitala föremål var. Men både materiella och digitala objekt har en sak gemensamt – de måste skyddas och lagras på ett säkert sätt. Vare sig det handlar om möbler, bilder i din dator, din dyrbara lampa eller dina skolarbeten, så är det mycket viktigt att du ger dem vård och skyddar dem så att de inte kommer i orätta händer. I denna artikel vill vi tipsa dig om två webbsidor som hjälper dig med just detta – för din egen säkerhet och för en enklare vardag.

Få en säkrare och snabbare Mac med hjälp av MacKeeper. Programmet rensar din Mac och skyddar den effektivt mot spionprogram och andra problem. Det är säkert att installera och kontrolleras regelbundet av Norton Antivirus.

MacKeeper används redan på tusentals Mac-datorer världen över. Det har fått hundratals utmärkelser och högsta betyg av experter och användare.

Det är mycket viktigt att säkerhetskopiera sina viktiga filer – bilder, dokument, program med mera. Utan en säkerhetskopia skulle det ta mycket lång tid att återställa dina filer och mycket skulle också gå förlorat. MacKeeper gör automatiskt säkerhetskopior åt dig och skyddar dina privata filer så att ingen obehörig kan komma åt dem.

Dessutom rensar MacKeeper din Mac från onödiga skräpfiler med hjälp av fem smarta, inbyggda verktyg. MacKeeper ser också till att hålla dina installerade program uppdaterade. Att uppdatera program är grunden till en säker och stabil dator. Samtidigt blir också din dator snabbare och dess prestanda bättre.

 

Lagring offline

Sådär, nu är dina digitala filer säkrade. Nu förflyttar vi oss till den icke-virtuella världen för ett tag. Är du på väg att flytta, har ont om utrymme hemma eller behöver renovera något? På City Self-Storage erbjuder de förråd som passar just dig och dina behov. De har ett brett utbud av förråd i olika storlekar och för olika syften. Du kan också välja lagringstid själv; hyr ett lager från en vecka till flera år. Du har tillgång till ditt förråd alla dagar mellan 06 och 23. Ditt förråd är också försett med dörrlarm och kameraövervakning, så dina saker är väl skyddade.

City Self-Storage har över 20 års erfarenhet av förrådsuthyrning och vår kundservice har vunnit flera priser. Så om du har sålt ditt hem, men inte vet när du får tillträde till ditt nya boende, eller om du behöver städa din lägenhet före visning, förvara då dina saker hos dem under tiden.