Rensa din Mac

MacKeeper kan rensa din Mac från onödiga skräpfiler. Med fem smarta, inbyggda verktyg söker programmet fram onödiga filer som bara tar plats i din Mac och som med fördel kan raderas. De fem verktygen är “Fast Cleanup”, som snabbt raderar de mest uppenbara skräpfilerna. Sedan har vi “Disk Usage”, som ger dig en överblick över innehållet på din Mac’s hårddisk. Verktyget “Dublicates Finder” hittar dubbletter av filer och  “Smart Uninstaller” låter dig radera installerade program helt utan att något blir kvar i din Mac. Sist men inte minst får du verktyget “Files Finder”, som låter dig leta efter filer på din Mac, snabbare än tidigare, ett viktigt verktyg för att man på egen hand ska kunna hitta filer som man vill rensa ut.

Rensa din Mac med det samma. Download MacKeeper gratis här.

Håller utrymmet på att ta slut?
Program till Mac tar i många fall större plats än liknande program till PC och många som arbetar på Mac arbetar med stora filer. Därför tenderar också hårddisken att bli full snabbare. Nu kan man självklart lösa detta genom att köpa en ny hårddisk och installera om sin Mac. Eller, så städar man hårddisken och får mer utrymme över!

Lyckligtvis kan MacKeeper enkelt sköta städningen i din Mac helt på egen hand. En körning av MacKeeper ger normalt minst 1 GB extra plats på en gång, men det är inte ovanligt med så mycket som 20 GB mer plats över, efter att ha rengjort sin Mac med MacKeeper.

Download gratis MacKeeper här.