Snabbare Mac

MacKeeper huvuduppgift är att göra långsamma Mac datorer snabba igen. Lång tids utveckling ligger bakom de funktioner som nu finns för att snabba upp din Mac. Under samma tid har din Mac troligen blivit mer och mer långsam, när man använder sin Mac dator så slöas den så sakteliga ner av onödiga filer och även förlorade och felaktiga filer. Tids nog går den så sakta att du vill köpa en ny, men det finns en räddning. MacKeeper gör att du kan få tillbaka kraften i din Mac.

Download MacKeeper på Svenska här – Det är gratis

Hur fungerar det?
Ut över det som står ovan ser MacKeeper bland annat till att hålla dina installerade program uppdaterade. Att uppdatera program är grunden till en säker och stabil dator. Dessutom innebär det ofta förbättringar i funktion. Rent praktiskt kommer inaktuella program att markeras med ett rött märke medan korrekta versioner får ett grönt märke. Du kan sedan själv välja att klicka uppdatera och man kan även låta MacKeeper göra det automatiskt.

Vilka program använder du?
Med MacKeepers inbyggda funktion, “Login Items”, kan du välja vilja program som ska starta när du loggar in på din Mac. På så vis får du kontroll över vad som ska starta i din Mac helt efter dina önskemål. Om du arbetar med samma program varje dag kanske du vill starta det automatiskt, kanske ligger där ett program idag som du inte behöver?

Koppla ihop filtyp med rätt program!
Med i programmet finns även “Default Apps”, det gör att du enkelt kan styra vilka filtyper som ska öppnas med rätt program. Kanske vill du att Excel ark ska öppnas med Mac’s viewer istället för Office paketet, vilket är standard då det finns installerat. Alla som har Office installerat vet att det går snabbare att öppna ett dokument i Viewer än i Office, här kan man alltså spara tid. Vill man sedan öppna filerna med Office, kan man bara högerklicka på dem och välja vilket program man vill.

Det finns alltså flera olika sätt som programmet för din Mac snabbare, mer anpassad och säkrare. Du sparar alltså både tid och höjer säkerheten i din Mac på samma gång.

Download MacKeeper på svenska och få en snabbare Mac