Skydda din Mac

Med ett ökat antal Mac-användare, ökar även hoten mot dessa användare. Många Mac-användare tänker inte på säkerheten, utan förlitar sig på att datorn är säker. Fram till ganska nyligen har detta gått bra, men det är andra tider nu och även Mac-datorer är utsatta för hot.  MacKeeper är ett program på svenska som effektivt kan skydda din Mac mot många av dessa hot. Exempelvis ger MacKeeper automatisk skydd mot bedrägerier på nätet, virus, malware, spyware och även fysisk stöld av din Mac.

Skydda din Mac redan nu. Ladda ner MacKeeper här.

Skyddad när du surfar
När du surfar med din Mac, utsätts du direkt för olika. MacKeeper skyddar dig när du surfar på nätet oavsett vilken webbläsare du använder dig av i din Mac. Teknologin kallas “Real-Time Safe Browsing” och det går ut på att programmet hela tiden kontrollerar och avgör om innehållet som du surfar till är säkert eller något som kan skada din Mac.

Antivirus till din Mac
MacKeeper skyddar självfallet även mot virus. Det är faktiskt så att MacKeepers antivirus är bland de mest utvecklade virusskydden till Mac som finns att tillgå. Även när du arbetar med Windows emulatorer som Parallels eller VMWare, skyddas du av MacKeepers Antivirus.

Stöldskydd av din Mac
Sist men inte minst får du ett stöldskydd av din Mac med MacKeepers säkerhetspaket. Programmet kan helt enkelt spåra din Mac, trådlöst, via GPS. Programmet kan sedan även ta bilder av tjuven med hjälp av datorns webbkamera.

Vänta inte. Ladda ner MacKeeper här och gör Mac säker på direkten.